HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Zonwering is tegenwoordig het product dat niet alleen functioneel gebruikt wordt, maar zeker ook zorgt voor ambiance in de woning. De lichtinval die door zonwering gecreëerd kan worden kan deze sfeer nog extra benadrukken.

Ambiance door zonwering te gebruiken in huis

Lichtinval kan zeer bepalend zijn voor de sfeer die in huis gecreëerd wordt. Daarnaast wil je wellicht op verschillende momenten van de dag met de lichtinval kunnen spelen. ’s Ochtends kan het bijvoorbeeld fijn zijn om de zon binnen de laten en s’ avonds wil je wellicht een warme sfeer creëren en licht maken door middel van kaarsen of lampen. Zonwering kan ideaal zijn om dit te kunnen realiseren. Het voordeel van zonwering zit hem niet alleen in het kunnen spelen met lichtinval. De zonwering kan namelijk an sich al zorgen voor een fijne ambiance in huis. Verschillende soorten zonwering zoals houten jaloezieën en shutters kunnen een rustige maar ook rijke uitstraling geven aan een kamer. Omdat de keuze in zonwering heel groot is, kan er altijd wel een soort worden gevonden die niet alleen functioneel is, maar ook een toevoeging is voor het interieur. Je kunt spelen met materialen en ook met kleuren. Zo is zonwering niet alleen meer te verkrijgen in bijvoorbeeld witte tinten, maar ook donkere kleuren zoals zwart en grijs kunnen heel mooi kleuren bij de rest van het interieur. Daarnaast kan zelfs gekleurde zonwering heel sfeervol worden toegepast.
 

Jouw vragen stel je bij Decokay Brona

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BLOGS

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP