HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De S2U Allure van Sigma is een topproduct in het segment buitenlakken. Binnen deze serie vallen een hoogglans, een zijdeglans en een primer.

 Met alle drie dezelfde kenmerken: extreem hoge duurzaamheid, optimale glans en glansbehoud, uitermate geschikt voor 

4-seizoenen onderhoud en verwerkbaar van 0°C tot 30°C. En bij goed gebruik tot wel 10 jaar schildervrij! Je gunt al je buitenschilderwerk de beste bescherming tegen extreme weersomstandigheden. En dan neem je geen genoegen met minder, maar dan kies je voor: Sigma S2U Allure.

EXTRA INFO OVER: MET SIGMA S2U ALLURE: KLAAR VOOR DE KOMENDE 10 JAAR!

SIGMA S2U ALLURE PRIMER

Sigma S2U Allure Primer is een unieke grondverf die als uitstekende basis dient voor de S2U Allure verf. Ook de grondverf is toe te passen bij temperaturen van 0°C tot 30°C. Ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud. Sigma S2U Allure Primer dekt uitstekend, ook langs de randen.  Deze primer kun je gebruiken voor het gronden en overgronden van deuren en kozijnen of geveltimmerwerk. Bovendien is deze unieke primer - afhankelijk van het gebruikte primersysteem- geschikt voor het overgronden van staal en non-ferrometalen. 

SIGMA S2U ALLURE SATIN

Behalve hoogglans is de Sigma S2U Allure er ook in een Satin uitvoering. Deze mooie zijdeglans is het hele jaar te gebruiken. Zomer of winter, zolang de temperaturen van 0°C tot 30°C zijn, kun je verven met Sigma S2u Allure. Dat maakt dat deze verf zeer geschikt is voor 4-seizoenenonderhoud. Alle unieke eigenschappen, zoals bijvoorbeeld extreem duurzaam en glansbehoud, gaan dus ook op voor de Sigma S2U Allure Satin. 

SIGMA S2U ALLURE GLOSS

Sigma S2U Allure Gloss is het neusje van de zalm in de categorie buitenlakken. Deze superieure lakverf kun je het hele jaar door soepel verwerken, bij temperaturen tussen 0°C en 30°C. Sigma S2U Allure Gloss dekt zeer goed, is gemakkelijk schoon te maken én kras- en slijtvast. En doordat deze verf alle weersomstandigheden trotseert, is die ook zeer geschikt voor buitenschilderwerk in bijvoorbeeld de kustgebieden. 

Schilder tips, stappenplannen en inspiratie blogs

Bekijk alle Decokay-informatie hierover...

over
SIGma

impressie
Sigma S2U Allure
buitenlak

blog
Buitenschilderen:
vergeet de dakkapel niet

blog
Buiten schilderen: het beste resultaat met professionele producten

Jouw vragen stel je bij Decokay Brona

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BLOGS

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP