HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


BN Walls is al vele jaren trendsetter als het om behang gaat. Het bedrijf, ook wel bekend als Voca, brengt uiteenlopende collecties op de markt: van behang met industriële tot modern-architectonische designs. Maar ook topstukken van bekende kunstenaars.

BN Walls: ‘made in Holland’

 Het startte in 1926 als BN International, een specialist in de productie van vinylvloeren. Van daaruit is in 1990 de overstap gemaakt naar het produceren van wandbekleding en ontstond BN Walls. 

BN gaat ervan uit dat muren niets meer zijn dan een wit canvas en je zelf de artiest bent. Ze helpt de artiest een handje met verrassend, fris en inspirerend behang. Alle collecties komen tot stand in het BN Atelier. En het leuke is dat BN Walls de enige fabriek is die alles nog zelf in Nederland produceert. Je kunt met recht zeggen Dutch Design! Dus alle BN behang, van tekening tot en met de kant-en-klare rol is ‘made in Holland’. 

BN Walls is ook onderscheidend. Elk jaar brengt de fabrikant een speciale collectie uit met een designer; in het verleden waren dat bijvoorbeeld Marcel Wanders en Anne van Egmond. Voor 2019 zijn ook weer twee designercollecties ontworpen: Van Gogh II en Rivièra Maison II. Die uniciteit gecombineerd met een sterke prijs-kwaliteitverhouding, maakt BN Walls tot een geliefd behangmerk bij het grote publiek.  

impressie
BN walls
Panthera collectie

meer over
BN walls
Rivièra Maison II collectie

impressie
BN Walls
Milano collectie

meer over
BN walls
van gogh II collectie

Jouw vragen stel je bij Decokay Brona

Over producten, informatie en advies

BEHANG BLOGS

 • 29 April 2019 door Iris Bouwman, in Product
  Behang om je thuis bij te voelen
  Zoek je kleurrijk fotobehang waarmee je je muren transformeert in ware blikvangers? In de collectie Colorful Floral & Retro van Behangexpresse is elk behang een kunstwerk op zich. Of het nu gaat om een levensgroot schilderij van prachtige bloemen of een eigentijds retro-motief dat ruimtelijkheid biedt in elk interieur. Welk behang kies jij?
  NAAR DE BLOG +
 • 26 April 2019 door Iris Bouwman, in Product
  Behang voor globetrotters
  Een vleugje Parijs in je keuken, de passie van Milaan in je slaapkamer? Of de sfeer van bruisend Berlijn in je woonkamer. Het kan met de behangcollectie Metropolitan Stories by Livingwalls van A.S. Création die je meeneemt langs zes Europese steden en zo de wereld naar je toe brengt.
  NAAR DE BLOG +
 • 2 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Op reis met Rivièra Maison
  Geeft reizen jou inspiratie? In de nieuwe behangcollectie van Rivièra Maison voor BN Walls zie je verrassende elementen die voortkomen uit sferen en materialen uit verschillende werelddelen.
  NAAR DE BLOG +

BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende BEHANG leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP