HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De horren van Unilux beschermen tegen ongewenste binnendringers. Muggen en andere insecten horen buiten, in de natuur. Niet als karkas tegen de muur of het plafond.

Unilux horren in de strijd tegen muggen en malaria

Unilux is specialist in horren op maat en heeft jarenlange ervaring. Met deze expertise maakt Unilux kwaliteitshorren tegen een scherpe prijs. Met een kwaliteit waarop Unilux vijf jaar garantie kan bieden. De hordeuren of raamhorren worden in Nederland gemaakt en direct vanuit de fabriek geleverd aan Decokay Brona in Apeldoorn. Daarnaast zijn de horren van Unilux nog duurzaam ook, omdat ze zijn gemaakt van recyclebaar aluminium. 

Je kunt kiezen uit plissé, rollende of vaste horren, afhankelijk van het raam of de deur. Hordeuren worden, in tegenstelling tot raamhorren, per dag heel vaak gebruikt. Je doet immers vaker een deur open en dicht, dan een raam. Een goed advies, de juiste hor en een goede montage van een passende hor, zijn dan onmisbaar.  

advies
Hoe zorg ik ervoor dat
een hor lang mee gaat?

impressie
Unilux horren

meer over
horren

blog
Een hor als
wapen tegen malaria

Jouw vragen stel je bij Decokay Brona

Over producten, informatie en advies

HORREN BLOGS

 • 24 April 2019 door Willeke van Uden, in Advies
  Een hor als wapen tegen malaria
  Muggen... we hebben er allemaal last van. Maar waar wij alleen maar last hebben van wat jeuk of gezoem is elders in de wereld de steek van een mug levensgevaarlijk. Wat kunnen wij doen aan de bestrijding van malaria? Sta stil bij Wereld Malaria Dag op 25 april.
  NAAR DE BLOG +
 • 9 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
  Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.
  NAAR DE BLOG +

HORREN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende HORREN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP